Zpět na: bestMusic.cz » Články » Představujeme: Bros `n` Beasts

Článek - Představujeme: Bros `n` Beasts

Článek

Představujeme: Bros `n` Beasts

Členové kapely Bros `n` Beasts se chystají na turné, kde představí nový singl 1984. Šňůra koncertů po českých městech vyvrcholí v červnu vystoupením ve Vídni. Na podzim Bros `n` Beasts chystají vydání alba, které produkuje úspěšný americký producent Geoff Tyson. Ten se proslavil například spoluprací s Duran Duran nebo Queens of the Stone Age. Křest nového singlu se odehrálo 17. dubna v pražském klubu Rock Café, na kterém zahrají také vídeňští Definitely a Yes.

V polovině dubna vypuklo turné po ČR, kde se došlo i na křest singlu 1984. Koncertovat budou například v Liberci, Plzni, v Praze nebo v jižních Čechách. Vrcholem pak bude červnový koncert ve Vídni. „Hrozně se těšíme zase na kontakt s fanoušky a jejich reakce, až jim představíme nový materiál z připravované desky. Pod rukama Geoffa Tysona nám to neuvěřitelně vykrystalizovalo, jsme zvědaví, co na to budou lidi říkat. Na turné taky připravujeme limitovanou edici triček, tašek a singlů, které designově připravil Richard Fischer. Fanoušci se mají na co těšit,“ řekl Scott De Castro, americký frontman Bros `n` Beasts.

 

Zmíněný křest singlu proběhul 17. dubna v pražském klubu Rock Café. Na podzim se kapela chystá vydat celé album, v pořadí své druhé, které produkuje americký producent Geoff Tyson. Ten naposledy spolupracoval s takovými jmény, jako jsou Duran Duran nebo Queens of the Stone Age.

 

Muzikanty z BnB nečeká první republikové turné. Po českých městech vyrazili například během sezóny 2011/2012 s kapelou LUNO. Z tohoto období pochází také songy Every 2nd End či Gremlin. K prvnímu songu natočili i videoklip pod vedením zkušeného režiséra Branislava Kleberce. Klip sponzorovala a následně vysílala například hudební televize Óčko. Stálicí české klubové scény se ale část kapely stala již během šestiletého působení v Another Way. Jako předskokani například vyjeli v roce 2005 na turné kapely Support Lesbiens, o dva roky později doprovázeli úspěšné Chinaski. Na kontě mají dvě oficiální desky kapely Another Way jménem Stoned Beef a Fragile.

 

Odkaz na nový singl: TADY

Klipy ke shlédnutí: TADY

 

O kapele:

Kapela Bro`s `n` Beasts vznikla spojením členů Another Way a TBA. Prvním ze songů, které BnB natočili, je Eye to Eye, na kterém spolupracovali s hudební televizí Óčko.  První koncerty odehrála kapela v prosinci roku 2009 v rámci turné „Bandzone MySpace chudých Tour“ s kapelou The Radiostars. Koncem téhož roku vystoupili v historicky poslední Noci s Andělem v České televizi. Po vystoupení v únoru roku 2010 na Óčko Awards dosáhli dalšího úspěchu v podobě 3. – 4. místa v soutěži RGM Livespace, kam se probojovali z téměř pěti set kapel. Inspiraci na debutovou desku On a limb sesbírala kapela Bros `n` Beasts na společných jamech v létě 2009. Křest se odehrál přesně o rok později, kapela pak absolvovala turné po klubech a letních festivalech. Více informací najdete na FB profilu kapely: ODKAZ

 

[Karel Pivoňka, 2014-05-01 20:41:05]

Tvoje hodnocení:

  • (0%)

Nikdo ještě nenapsal komentář, zaregistruj se a přidej ho jako první.

 
TOPLIST.cz