Zpět na: bestMusic.cz » Články » Kryštof si splnil sen. Zahrál na střeše pivovaru!

Článek - Kryštof si splnil sen. Zahrál na střeše pivovaru!

Článek

Kryštof si splnil sen. Zahrál na střeše pivovaru!
V Ostravě dne 11 .června – Velký zážitek připravil pro všechny své  návštěvníky Slavností pivovar Ostravar a Richard Krajčo. Společně s kapelou Kryštof vystoupil neplánovaně a navíc ze střechy ostravského pivovaru.
Tento počin měl především potěšit Ostravu a příznivce pivovaru a přinést nevšední zážitek, což se povedlo ve všech směrech.Vystoupení se setkalo s nadšenými reakcemi a od soboty o něm mluví celá Ostrava. Chtěli jsme tímto poděkovat našim loajálním fanouškům a dopřát jim zážitek, na který se jen tak nezapomíná, řekla Zuzana Cieciotková, manažerka značky Ostravar. Myslím, že to byl ten pravý bonbónek ostravarských slavností. Nadšení nebylo cítit jen z nás, ale hlavně z tisícovek fanoušků pod střechou.

Dle jejich reakcí na našich stránkách a facebooku to pro mnohé byl ten nejlepší koncert jaký v životě zažili a my si splnili sen - zahráli jsme pro mnoho tisíc lidí ze střechy jako Beatles nebo U2. Děkujeme Ostravaru, že nám to umožnil, řekl po vystoupení Richard Krajčo.

Amatérská videa z neplánovaného koncertu  během pár hodin shlédly na internetu tisícovky fanoušků. Ve videoklipech je vidět údiv měnící se v nadšení a euforii všech přítomných. Video z koncertu na střeše můžete shlédnout například zde!

Krystof na strese

Zdroj: Ostravar

[Lukáš Voráček, 2014-06-13 13:47:23]

Tvoje hodnocení:

  • (100%)

Nikdo ještě nenapsal komentář, zaregistruj se a přidej ho jako první.

 
TOPLIST.cz