Zpět na: bestMusic.cz » Články » Songy k MS ve fotbale 2014 pod drobnohledem naší čtenářky!!!

Článek - Songy k MS ve fotbale 2014 pod drobnohledem naší čtenářky!!!

Článek

Songy k MS ve fotbale 2014 pod drobnohledem naší čtenářky!!!

Již příští týden se celý svět zahalí do fotbalového šílenství, které vypukne v Brazilii...Napětí roste, rytmická hudba a tanec patří nejen k fotbalu. Písničky, které nás budou provázet fotbalovým svátkem pro nás zanalyzovala naše čtenářka, čehož si velmi vážíme, jelikož dámské publikum vidí fotbal a vše kolem něj trochu jinýma očima:)

Názoru si velmi vážíme a veříme, že i ostatní dámy se tento červen zaposlouchají do rytmů fotbalu...

Co se týče písně Dare od Shakiry (většinou jen známá pod názvem La La La) je dobrá maximálně jen v refrénu (dost chytlavá) a s fotbalem se moc nepojí, ale spíše s reklamou mezinárodní na jogurt Activia :), to jen poté dotočili klip, kde to trošku vypadá na fotbal, lyrika moc hloubky nepobrala, takže z mé strany otřes, alespoň dle mého názoru..:(

Konkurent, kolega - Pitbull- We are one (ole ola), text super ;)) směřuje opravdu k MS v Brazílii, lyrika pěkná a smysluplná. Hudbu v pozadí je třeba brát s nadhledem, já tedy osobně Pitbulla moc nemusím....ale co se týče rytmiky, nenechá Vás tento song chladným, myslím, že každý se u ní zavrtí, usměje a nedej bůh zazpívá a o to asi jde... :) takže tahle pro mě vítězí 1000x více než Waka MS z roku 2010 Afrika od Shakiry.

Ale věřím, že starší chlapi to neocení, když vidím svého taťku, strejdu....Akon, Pitbull, Britney atd. jeden pytel tragedie mládeže, takže si myslím, že budou jen rádi, když pokaždé ta hudba skončí :D Waka se táhla u nás na fotbale skoro do loňského léta, kluci jak smysluzbavení na ni furt skákali a blbli, věřím, že Pitbull bude jejich nástupcem :D, je chytlavá více než Shakiry La La La :D a ohledně jeho klipu, dávám palec hore :)  tématické (hráči, fanouškové, obyvatelé z Brazílie a jiné)!
L.Š.

Děkujeme.
[Lukáš Voráček, 2014-06-06 09:06:26]

Tvoje hodnocení:

  • (100%)

Nikdo ještě nenapsal komentář, zaregistruj se a přidej ho jako první.

 
TOPLIST.cz