Zpět na: bestMusic.cz » Články » Hlas Česko Slovenska je u konce!

Článek - Hlas Česko Slovenska je u konce!

Článek

Hlas Česko Slovenska je u konce!

Další ročník pěvecké soutěže "Hlas Česko Slovenska" zná svého vítěze. Nová hvězda vzešla na konci soutěže ze čtyř vynikajících mladých zpěváků. Koho tedy diváci katapultovali ke slibnému počátku pěvecké kariéry?

V letošním ročníku byla řada vynikajících mladých zpěváků. Čtveřici koučů tentokrát tvořili 3 zpěváci a 2 zpěvačky (na společném dvojkřesle). Trojici pánů tvořili nestárnoucí zpěvák a skladatel Michal David, rocker a frontman skupiny Kabát Pepa Vojtek, slovenský rapper a člen skupiny H16 Majk Spirit (vlastním jménem Michal Dušička). Na společné dvojkřeslo, jež bylo letošní novinkou usedly a čtvrtého z koučů utvořily rockerka a nositelka slavného jména Marta Jandová, která je frontmenkou kapely Die Happy a populární slovenská zpěvačka Dara Rolins. Každý z uvedených koučů si vybral do svých rukou čtveřici soutěžících. Do finálového večera postoupili 4 nejlepší, z nichž vzešel po diváckem hlasování jediný vítěz.

V konečném finále se o přízeň díváků porvali Lenka Hrůzová, Vendula Příhodová, Andrea Holá a Martin Císar. Lenka, která vystupovala pod přezdívkou "Lo" byla favoritkou od počátku soutěže. Jediné, co jí pro showbyznys chybělo bylo sebevědomí, které však přichází ruku v ruce s úspěchy. Vendula se nedávno prezentovala záchranou misí za topícím se koťátkem :). Zpěvačka je to neméně vynikající. Silným hlasem disponovala i drobná Andrea Holá. Jediným mužem ve finále byl Martin, který zároveň jako jediný zastupoval i Slovensko, zpívající neuveřitelné čistě a procítěně romantické písně.

Konečný verdikt finálového večera poslal na výsluní Lenku "Lo" Hrůzovou, jež zároveň získala odměnu za vítěztví 2 milióny korun. Nazbývá, než pogratulovat vítězce a popřát jí v pěvecké karieřé mnoho úspěchů. Více informací o soutěží a celé epizody můžete shlédnout ZDE.

[Michal Trnka, 2014-06-19 07:38:25]

Tvoje hodnocení:

  • (0%)

Nikdo ještě nenapsal komentář, zaregistruj se a přidej ho jako první.

 
TOPLIST.cz