Zpět na: bestMusic.cz » Články » Informace - Festival Dokořán

Článek - Informace - Festival Dokořán

Článek

Informace - Festival Dokořán

Jako o ‚malém‘ mluví o festivalu Dokořán jen ten, kdo na něm ještě nebyl. Byť vznikl původně pro Karvinou a její okolí, sjíždějí se sem každoročně návštěvníci a vystupující nejen z České republiky a blízkého Slovenska či Polska, ale i z různých koutů Evropy.

ZÁKLADNÍ INFO FESTIVAL DOKOŘÁN 2010

12. – 14. 8. 2010 Karviná, Park Boženy Němcové

Již po šesté přivítá festival Dokořán přes 60 interpretů z hudebního, divadelního, filmového i dalšího světa. Zámecký park v Karviné se otevírá Dokořán kultuře ve dnech 12. – 14. 8.

Vstupné od 200 Kč na tři dny. Více informací na www.festival.dokoran.info.

 

Vstupné:

200 Kč/3 dny/ předprodej

250 Kč/3 dny/ na místě

150 Kč/1 den/ na místě

10 % sleva/ na místě/ držitelé ISIC, ITIC karet

 

Vystupující interpreti

Kapely

MŇÁGA A ŽĎORP, SKYLINE, TRABAND, PUDING PANÍ ELVISOVEJ [SK], Maya Mountains [IT], HC3, Crashpoint, Model Bazaar, Queens of Everything, Flash the Radies, Ram Adonai, Zion Squad, Sakumprásk, Pub Animal, Šunfunky Gang, Rattle Bucket, Johny Said the Number, All SKApone’s, Apatheia, Odnaha, Epikrux a další

 

Potvrzení djs:

B-COMPLEX (Hospital rec. SK), DEADLY VIPERZ (Akira & Anakin), BIFIDUS AKTIF, Computer Artist, Local Heroes, Smario, Hrr.Nec, Vje, Pier, Rippa, Spam, Imotep, Firgo, Eklektik Fluidum, Skart, Djeda, Azashaq

 

Divadla:

K.V.A.S, Divadlo Vysokozdvižného Soumara, Meet Factory (Praha), Divadlo z Hůry, a překvapení

 

Další program:

Promítání snímků studentů filmových škol, workshopy, módní přehlídka, motoshow, fireshow, cestopisy atd.

 

 

KONTAKT

Lucie Rakowská

Publis relations FD´10

+420 723 55 00 94

lucie.rakowska@dokoran.info

www.festival.dokoran.info

 

 

FESTIVAL DOKOŘÁN

Multižánrový festival Dokořán je největší kulturní událostí v Karviné, jak týdeník Sedmička zjistil ze své ankety. Je sice zaměřen regionálně, ovšem návštěvníci přicházejí ze všech koutů České republiky a také z Polska a Slovenska. Festival je však otevřen celé Evropě, odkud přicházejí interpreti předvést hudební, djs, divadelní nebo i jiné vystoupení. Dokořán se liší od ostatních akcí svou multikulturou, vyjádření a prací dobrovolníků, jež za organizaci zodpovídají úspěšně již šestým rokem pod vedením občanského sdružení Iniciativa Dokořán.

[Karel Pivoňka, 2010-05-11 18:00:05]

Tvoje hodnocení:

  • (0%)

Komentáře

 
TOPLIST.cz