Zpět na: bestMusic.cz » Články » Britney neví, co s penězi!

Článek - Britney neví, co s penězi!

Článek

Britney neví, co s penězi!

O Britney Spears je známé, že si minulý rok prošla těžkým obdobím, které bylo plné drog a alkoholu. Nyní z těchto skutečností vyplývají další „drahé“ informace.

Britney trpěla ve svých těžkých časech mnoha depresemi a ty se snažila potlačit utrácením. A to bylo vskutku veliké, vždyť někdejší popová princezna byla schopna promrhat něco kolem 61 miliónů dolarů, což už jsou pořádné peníze. A co všechno nakupovala? Vedle klasických věcí jako oblečení, šperky to byly drahé večírky a samozřejmě drogy a alkohol.

Po těchto eskapádách se snaží vrátit na hudební výslunní. Chodí pravidelně do fitka a minulý týden ji soudce opět dovolil navštěvovat své děti. Tak snad se vše v dobé obrátí.

[Marek Škácha, 2008-05-26 11:05:45]

Tvoje hodnocení:

  • (74%)

Komentáře

pipatko
27.5.08 - 22:17
bulvááááár tu nechceme :)

KaPi
11.5.08 - 20:45
Souhlasím! Britney umí jako, což předvedla tím, jak se vrátila zpět z totálního srabu. Je pravda, že její nové album je trošku po desáté hodině, aby ho děti neposlouchali, ale jinak doopravdy se jí to velmi povedlo :-)

Lhotka
11.5.08 - 11:33
Jestli holka jedna kudrnatá zvládne plánované koncerty tak, aby to nebyla fraška, jsem přesvědčený, že se z psychických patalií definitivně vyhrabe!

 
TOPLIST.cz