Zpět na: bestMusic.cz » Články » Justin Timberlake v Berlíně před červnovou Prahou!

Článek - Justin Timberlake v Berlíně před červnovou Prahou!

Článek

Justin Timberlake v Berlíně před červnovou Prahou!

Čeští fanoušci si na tohoto umělce musejí pár týdnů počkat. Justin měl před nedávnem zastávku se svou show The 20/20 Experience World Tour v Berlíně. V Praze je netrpělivě očekáván 3. června tohoto roku.

Justin ihned od prvních tónu nenechal diváky chladnými a zvedl je ze sedaček. Koncert byl rozdělen na dvě části jako stejnojmenné album a úvodní skladby obou částí se shodovaly s těmi studiovými. Pro aktuální turné byla zvolena jednoduchá scéna, na které vynikli i tanečníci a kapela J.T. and the Tennessee Kids. Barvám dominovaly elegantní černá a bílá, a to jak kostýmům muzikantů, tak úsporným videoprojekcím, které zbytečně neodpoutávaly pozornost. Mnozí přirovnávali atmosféru ke koncertům již zesnulého „krále popu“ Michaela Jacksona. Sám Justin se netají tím, že skutečně využívá prvky z Jacksonových vystoupení. Jedná se jak o styl, tak i o samotný tanec a pohyb na jevišti. Do repertoáru zařadil i jeho píseň Human Nature z legendárního alba Thriller. Na rozdíl od Jacksona je jeho projev více muzikální a méně kýčovitý.

Justin je navzdory sólovému vystupování součástí skvělých hudebníků, kteří nejsou schováni ve stínu za září reflektorů a tvoří tak kompaktně fungující celek. Během večera Justin několikrát usedl k piánu nebo si vzal akustickou kytaru. Na koncertu zaznělo mnoho převzatých hitů a naopak z diskografie jeho někdejší kapely N Sync nezaznělo vůbec nic. Za zmínku stojí například části hitů Jungle Boogie (Kool & the Gang), Poison (Bell Biv DeVoe) a Smells Like Teen Spirit (Nirvana).

Malou ochutnávku z atmosféry v Berlíně můžete shlédnout na odkazu: http://www.youtube.com/watch?v=rTW422-Z3uo

Zdroj: magazin.aktualne.cz

[Michal Trnka, 2014-04-28 19:55:39]

Tvoje hodnocení:

  • (0%)

Nikdo ještě nenapsal komentář, zaregistruj se a přidej ho jako první.

 
TOPLIST.cz