Zpět na: bestMusic.cz » Články » Pavol Habera a TEAM na dvou koncertech na Moravě!

Článek - Pavol Habera a TEAM na dvou koncertech na Moravě!

Článek

Pavol Habera a TEAM na dvou koncertech na Moravě!

Jediné dva koncerty pro letošní rok nachystala skupina TEAM se zpěvákem Pavolem Haberou – tentokrát se rozhodla potěšit své fanoušky koncerty 11.6.2010 ve Víceúčelové hale ve Frýdku-Místku a 26.6. open air koncertem v Uh. Hradišti na Studentském náměstí. V roli předskokanů se představí nadějní CHARLIE STRAIGHT, Street 69 a Traktor.

11.6.2010 Frýdek – Místek

26.6. 2010 Uh.Hradiště

 

Vstupenky na oba koncerty jsou k dostání v sítích Ticketportal a Ticketpro za 399,-Kč. Bližší informace na www.vichr.cz

 

V roce 1980 kytarista Dušan Antalík spolu s baskytaristou Ivanem Válkem zakládají skupinu TEAM. V roce 1988 po příchodu Paľa Haberu je už skupina připravená a nahrává první album, a tím zaznamenává také svůj obrovský úspěch. Alby se prodalo přes 200.000 ks. TEAM má za sebou titul Zlatý slavík 89, v roce 1991 nahrává svoji třetí desku /dnes už legendární/. Album TEAM 3 se stává zlatým a jeho prodej dosahuje neuvěřitelného milionu kusů.Team absolvuje velké turné, nahrává neméně úspěšné desky a návštěvnost jejich koncertů se počítá na desetitisíce nadšených fanoušků.

 

Do letošního roku má skupina za sebou už dvanáct desek , z nichž poslední LIVE vyšlo po skončení velkého turné, které se konalo v roce 2008 a patřilo k největším koncertním událostem roku. Vyprodané haly byly svědkem velkolepé show s využitím laserových světel a vynikajícím zvukem.Nyní se skupina vrací na jediné dva koncerty na Moravě a věřte, že se je opět na co těšit !

[Karel Pivoňka, 2010-05-12 17:12:42]

Tvoje hodnocení:

  • (0%)

Komentáře

 
TOPLIST.cz