Zpět na: bestMusic.cz » Články » bestMusic.cz, jedinečný hudební portál v Česku spuštěn!

Článek - bestMusic.cz, jedinečný hudební portál v Česku spuštěn!

Článek

bestMusic.cz, jedinečný hudební portál v Česku spuštěn!

Hudební fandové v České republice se konečně dočkali. Své brány jim otevřel jedinečný hudební komunitní portál bestMusic.cz, který nabízí uživateli maximální vyžití prakticky v jakémkoliv žánru a navíc také zábavnou interakci s projektem a dalšími hudebními nadšenci.



Co je bestMusic?

Podobný hudební portál s takovou prostupností a tak širokými možnostmi uživatele byste v českém internetu hledali asi marně. bestMusic nabízí mimo jiné články s novinkami z hudebního světa, rozsáhlou databázi interpretů a skupin, z nichž každý má detailně propracovaný profil, databázi mnoha alb s obaly, seznamy písní a jejich texty, a také možnost poslechu většiny písní v MP3. Dále pak vlastní rozmanité žebříčky, ať už interpretů, skladeb nebo uživatelů. V neposlední řadě má uživatel k dispozici přehled všech českých rádií a klubů a také kalendář hudebních akcí.

 

Hodnoť, komentuj, poslouchej!

Registrovaným uživatelům se navíc otevírá další rozměr portálu bestMusic. Mohou hodnotit každého interpreta nebo skupinu, celé album nebo jen jednotlivé písně. Hodnotit však mohou i hudební akce. Všechna hodnocení se uživateli ukládají do jeho profilu a také do žebříčku všech uživatelů. Na stejné bázi fungují i komentáře uživatele, jejich počet se také ukládá v profilu. Samotný profil uživatele je připraven k maximální přizpůsobitelnosti a najdeme zde funkce jako „Moji kámoši“ či „Pošta“. Hudební fandové tak mohou komentovat své přátele přímo v jejich profilu, nebo jim odeslat krátkou zprávu díky intuitivní poště.

 

Beta verze

bestMusic je prozatím spuštěn v testovací „beta“ verzi, to tedy znamená, že databáze interpretů, skupin a alb je stále ve stavu plnění. Ale pokud svého hudebního miláčka na portálu nenajdete, nemusíte zoufat, stačí pouze v rychlém formuláři vyplnit, koho se vám nepodařilo najít a Tým bestMusic do 24 hodin zajistí, aby se Váš favorit na webu objevil.

 

Hurá do světa hudby na bestMusic.cz!



Kontakt pro media a partnery:

Tomáš Hodboď - CreativePlace

email: tomas.hodbod@creativeplace.cz
cell: +420 737 822 863

 

[Karel Pivoňka, 2008-06-17 20:50:16]

Tvoje hodnocení:

  • (94%)

Komentáře

KaPi
17.6.08 - 23:52
Naprosto s Pipatkem souhlasím! Tento projekt nemá na českém internetu obdoby! Snad poroste stále více a více!

pipatko
17.6.08 - 22:14
takovýto projekt již opravdu na českém internetu scházel

 
TOPLIST.cz